22 september 2023: Doe gezellig mee met de Schaak-Off 2023 bij Chess Society Zandvoort!

 

Wil je ook meedoen aan de Schaak-Off? Dat is het bruisende landelijke schaaktoernooi dat schaakliefhebbers uit heel Nederland samenbrengt! Het toernooi bestaat uit lokale voorrondes die worden gehouden bij deelnemende schaakclubs in diverse regio’s. En op vrijdagavond 22 september 2023 is er ook in Zandvoort bij Chess Society een lokale voorronde. Heb je zin? Doe dan gezellig met ons mee, want de Schaak-Off is er voor iedereen!

Ja, ik doe mee!

 

De gelukkige winnaars van deze voorrondes krijgen de kans om zich te meten met andere schaakenthousiastelingen in de regionale wedstrijden. En voor de crème de la crème? Die plaatsen zich voor de landelijke eindfinale, die op 2 december 2023 in De Bilt plaatsvindt!

Voor wie is de Schaak-Off?

De Schaak-Off is er voor iedereen! Of je nu een ervaren schaker bent die de nuances van de Siciliaanse verdediging kent of iemand die net de basisregels heeft geleerd, je bent van harte welkom. Leeftijd, lidmaatschap van een schaakclub, ervaringsniveau – niets daarvan doet ertoe. Het gaat om de liefde voor het spel en de wens om samen een geweldige schaakervaring te delen.

Schaak-Off is het grootste schaaktoernooi van Nederland

Wanneer en hoe?

De lokale voorrondes vinden plaats tussen 18 september en 1 oktober 2023. De Zandvoortse regionale voorronde is specifiek op vrijdagavond 22 september in het LDC, gelegen aan Louis Davids Carré 1, 2042 LZ, Zandvoort. Bij Chess Society Zandvoort organiseren we een vierkampentoernooi, ingedeeld op sterkte. De tijdscontrole? Een spannende 15 minuten + 10 seconden increment per zet! Aanvang van ons toernooi is 20.00 uur.

Hoe meld ik me aan?

Normaal gesproken melden leden zich aan door een e-mail te sturen, maar voor deze speciale gelegenheid vragen we je vriendelijk om je aan te melden via deze link of door op de oranje button op deze pagina te klikken. Dit helpt de administratie van de schaakbond enorm. Voor de kortingscode voor onze leden, neem contact op met onze secretaris Jordi Valies via contact@jordivalies.com en Jordi stuurt je de kortingscode zo snel mogelijk toe!

Dus geef je snel op en schaak vrijdagavond 22 september 2023 gezellig met ons mee bij de Chess Society, de gezelligste schaakclub van Zandvoort!

Ik schrijf me in!