Kalender


Wanneer wordt er wat geschaakt bij Chess Society Zandvoort? Onze clubavond is de vrijdagavond. Vanaf 20.00 uur wordt er dan op het Louis Davids Carré 1 in Zandvoort geschaakt. In de zomer zijn we regelmatig op het strand te vinden. Ook gezellig meedoen? Neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend kennismaken met de leukste schaakclub van ons dorp!

We doen veel meer dan alleen onze interne clubavond spelen of een externe competitie schaken tegen andere verenigingen. Zo organiseren we ook elk jaar mooie en gezellige schaaktoernooien op het strand van Zandvoort.

Vrijdag 22 september 2023: Doe mee met de gezellige Schaak-Off!
Wil je ook meedoen aan de Schaak-Off? Dat is het bruisende landelijke schaaktoernooi dat schaakliefhebbers uit heel Nederland samenbrengt! Het toernooi bestaat uit lokale voorrondes die worden gehouden bij deelnemende schaakclubs in diverse regio’s. En op vrijdagavond 22 september 2023 (aanvang: 20.00 uur) is er ook in Zandvoort bij Chess Society een lokale voorronde. Heb je zin? Doe dan gezellig met ons mee, want de Schaak-Off is er voor iedereen! Meer info (en jezelf aanmelden) vind je hier!

Interessant? Deel deze pagina!