Kalender


Wanneer wordt er wat geschaakt bij Chess Society Zandvoort? Onze clubavond is de vrijdagavond. Vanaf 20.00 uur wordt er dan in het Louis Davidscarré aan de Louis Davidsstraat 1 in Zandvoort geschaakt. In de zomer zijn we regelmatig op het strand te vinden. Ook gezellig meedoen? Neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend kennismaken met de leukste schaakclub van ons dorp!

Het schaakseizoen 2021/’22 verliep vanwege de pandemie met horten en stoten. Eerst konden we heel lang niet schaken, later werden de externe wedstrijden tegen andere verenigingen versneld ingehaald. Daardoor was er dit seizoen helaas weinig ruimte voor de interne competitie.

24 juni: Midsummernight Schaaktoernooi
Máááááárrrr…. gelukkig kunnen we het seizoen op vrijdagavond 24 juni op gepaste wijze afsluiten met het zeer leuke Midsummernight Schaaktoernooi. Tijdens dit onderlinge toernooitje met Paasschaakachtige opzet, zal iedereen in de zomerse prijzen vallen. Doe dus gezellig mee en kom vrijdag 24 juni naar het Louis Davids Carré 1. We starten om 20.00 uur en zullen deze avond ook nog proosten op het officieuze kampioenschap van ons tweede team!