Kalender


Wanneer wordt er wat geschaakt bij Chess Society Zandvoort? Onze clubavond is de vrijdagavond. Vanaf 20.00 uur wordt er dan op het Louis Davids Carré 1 in Zandvoort geschaakt. In de zomer zijn we regelmatig op het strand te vinden. Ook gezellig meedoen? Neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend kennismaken met de leukste schaakclub van ons dorp!

We doen veel meer dan alleen onze interne clubavond spelen of een externe competitie schaken tegen andere verenigingen. Zo organiseren we ook elk jaar mooie en gezellige schaaktoernooien op het strand van Zandvoort.

18 mei 2023: 40ste Louis Blok Rapidtoernooi
Heb je zin om op Hemelvaartsdag een heerlijk dagje te schaken op het strand? Doe dan donderdag 18 mei 2023 gezellig mee met het traditionele Louis Blok Rapidtoernooi. Dit keer is het extra speciaal, want we vieren alweer de 40ste editie van dit leuke evenement, dat traditiegetrouw bij de Zandvoortse strandtent Meijer aan Zee gehouden wordt. Wil je meer informatie of meedoen? Kijk dan naar onze speciale Louis Blok Rapidtoernooi pagina.

Interessant? Deel deze pagina!